Receptbeskrivning
Spaghetti med köttfärssås
Ingredienser
för
2 st gul lök(ar)
400 g köttfärs
400 g konserverade tomater, hela
1 dl vatten
1 köttbuljong
2 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyfta(or)
1 st lagerblad
1 tsk oregano
300 g spaghetti
svartpeppar, malen
salt
400 g köttfärs
400 g konserverade tomater, hela
1 dl vatten
1 köttbuljong
2 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyfta(or)
1 st lagerblad
1 tsk oregano
300 g spaghetti
svartpeppar, malen
salt
Beskrivning
1. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör utan att den tar färg.
2. Smula ner köttfärsen och låt den bryna med. Späd med tomat och vatten.
3. Tillsätt buljongtärning, tomatpuré, vitlök och kryddor. Låt såsen småkoka under lock 30-40 min. Smaka av med salt.
4. Koka spaghettin enligt anvisningen på paketet och servera med nyriven parmesanost och svartpeppar.
2. Smula ner köttfärsen och låt den bryna med. Späd med tomat och vatten.
3. Tillsätt buljongtärning, tomatpuré, vitlök och kryddor. Låt såsen småkoka under lock 30-40 min. Smaka av med salt.
4. Koka spaghettin enligt anvisningen på paketet och servera med nyriven parmesanost och svartpeppar.
Visningar: 375
Inlagt 2016-07-17 05:54:09

