Receptbeskrivning
Snabbhavrekakor
Ingredienser
för
3.5 dl havregryn
1.5 dl socker
150 g smör eller margarin
1.5 dl socker
150 g smör eller margarin
Beskrivning
ca 45 st
Ugnstemp: 175°C, varmluft 175°C
1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman.
2. Klicka ut smeten i småbrödsformar av papper. Ställ dem på en plåt.
3. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
Ugnstemp: 175°C, varmluft 175°C
1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman.
2. Klicka ut smeten i småbrödsformar av papper. Ställ dem på en plåt.
3. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
Visningar: 341
Inlagt 2012-04-15 21:59:26






15 min