Receptbeskrivning
Idas röding
Ingredienser
för
600 g rödingfilé
6 dl gräddmjölk
3 dl grädde + 3 dl mjölk ihopblandat
50 g smör
2 tsk dijonsenap
150 g kräftstjärtar
1 st näve kantareller
rejält med hackad dill
finhackad rödlök
salt o peppar
potatis
6 dl gräddmjölk
3 dl grädde + 3 dl mjölk ihopblandat
50 g smör
2 tsk dijonsenap
150 g kräftstjärtar
1 st näve kantareller
rejält med hackad dill
finhackad rödlök
salt o peppar
potatis
Beskrivning
1. Stek rödingfileérna i en stekpanna ganska snabbt på en sida i smör.
2. Plocka ur rödingen och lägg i kantareller.
3. Rör ner gräddmjölken, låt tjockna lite.
4. Ha sedan i dijonsenapen.
5. I med fileérna igen med andra sidan ner. Låt småputtra i någon minut.
6. Rikligt med dill, och lök som garnering.
7. Salt och peppar efter smak.
8. Servera med citronklyfta och potatis.
9. Garnera med kräftstjärtar före servering.
2. Plocka ur rödingen och lägg i kantareller.
3. Rör ner gräddmjölken, låt tjockna lite.
4. Ha sedan i dijonsenapen.
5. I med fileérna igen med andra sidan ner. Låt småputtra i någon minut.
6. Rikligt med dill, och lök som garnering.
7. Salt och peppar efter smak.
8. Servera med citronklyfta och potatis.
9. Garnera med kräftstjärtar före servering.
Visningar: 363
Inlagt 2016-07-22 08:23:06

