Receptbeskrivning

Bakad koljafilé med morötter, kalamataoliver och silverlök

Ingredienser för
800 g koljafilé, färsk eller tinad fryst sejfilé
1 citron
2 krm flingsalt och ½ krm vitpeppar
1 silverlök
1 dl kalamataoliver
2 st morötter
1 dl riktigt god olivolja, extra virgin
1 msk färsk timjan
400 g små delikatesspotatisar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Portionera fisken och lägg i en ugnsfast form. Pressa över citronen. Salta och peppra.
3. Skiva löken tunt och skär morötterna i slantar. Häll lök, morötter, oliver och olivoljan över fisken. salta och peppra. In i ugnen i ca 12 minuter.
4. Serveras med kokt alt pressad potatis.

Visningar: 528
Inlagt 2016-07-27 12:00:32