Receptbeskrivning
Chokladkakor med kondenserad mjölk
Ingredienser
för
Beskrivning
Chokladkakor med kondenserad mjölk
100g Choklad, mörk
30g Smör
1st Ägg
100g Kondenserad mjölk, sötad
1/2tsk Vaniljsocker
110g Mjöl
3/4tsk Bakpulver
1 nypa Salt
50g Choklad, vit
Börja med att sätta ugnen på 180°C.
Smält sedan ihop smöret och den mörka chokladen över ett vattenbad.
Tag bort från värmen och låt svalna innan du tillsätt den kondenserade mjölken.
Arbeta in resten av ingredienserna och jobba ihop till en smidig deg.
Hacka den vita chokladen och arbeta in den i degen.
Rulla bollar av degen och lätt på en plåt med bakplåtspapper, platta till bollarna med lätt hand.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
100g Choklad, mörk
30g Smör
1st Ägg
100g Kondenserad mjölk, sötad
1/2tsk Vaniljsocker
110g Mjöl
3/4tsk Bakpulver
1 nypa Salt
50g Choklad, vit
Börja med att sätta ugnen på 180°C.
Smält sedan ihop smöret och den mörka chokladen över ett vattenbad.
Tag bort från värmen och låt svalna innan du tillsätt den kondenserade mjölken.
Arbeta in resten av ingredienserna och jobba ihop till en smidig deg.
Hacka den vita chokladen och arbeta in den i degen.
Rulla bollar av degen och lätt på en plåt med bakplåtspapper, platta till bollarna med lätt hand.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
Visningar: 273
Inlagt 2016-09-17 17:29:50






30 min