Receptbeskrivning
Vegetarisk nötfärslimpa
Ingredienser
för
1 st lök finhackad
25 g smör
225 g blandade nötter
100 g grahamsbröd
1 dl grönsaksbuljong
1 st örtkryddor
1 dl grädde
1 dl rött vin
1 msk soja
2 st ägg
red med soja mjöl eller ströbröd till fast
25 g smör
225 g blandade nötter
100 g grahamsbröd
1 dl grönsaksbuljong
1 st örtkryddor
1 dl grädde
1 dl rött vin
1 msk soja
2 st ägg
red med soja mjöl eller ströbröd till fast
Beskrivning
Stek löken i smöret tills ren är genomskinlig
Kör nötterna i mixer tills de är finhackade, obs FINHACKAT!
Koka upp buljongen och häll över blandningen som blir ganska lös
blanda i resten av ingred när röran är sval.
Grädda smeten i smord bröad bakform i 180 grader ca 30-50 minuter
färdig nötlimpa känns fast när man känner på den.
Serv med lingon, kokt potatis och brunsås
Kör nötterna i mixer tills de är finhackade, obs FINHACKAT!
Koka upp buljongen och häll över blandningen som blir ganska lös
blanda i resten av ingred när röran är sval.
Grädda smeten i smord bröad bakform i 180 grader ca 30-50 minuter
färdig nötlimpa känns fast när man känner på den.
Serv med lingon, kokt potatis och brunsås
Visningar: 366
Inlagt 2016-09-20 13:15:11

