Receptbeskrivning

Pasta piemontese

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Pasta piemontese 4 port. 300g oxfilé
100g champinjoner
1st gul lök smör att steka i
1/2st köttbuljongtärning en skvätt vatten
3dl vispgrädde (äggulor istället)
1/2dl rödvin
1msk soja
2st vitlöksklyftor färsk basilika salt & svartpeppar riven parmesanost Hacka löken och skär champinjonerna i kvartar. Stek detta i smöret. Skär köttet i små bitar och låt det steka med. Häll på vatten & grädde (äggulor). Tillsätt köttbuljong, rödvin, soja, pressad vitlök och lite hackad basilika. Smaka av med salt & peppar och låt puttra en stund. Koka pastan al dente. Låt den rinna av och rör sen ner den i såsen. Strö rejält med nyriven parmesanost över vid servering. Och servera gärna vitlöksbröd och tapenade till. Yummi!

Visningar: 402
Inlagt 2016-09-29 06:41:19