Receptbeskrivning
Köttbullesås
Ingredienser
för
Beskrivning
Köttbullesås
400g quornfärs
2dl grädde
2st ägg
1st stor gul lök
0,5dl riven parmesan
1-2msk svampfond/kalvfond/oxfond
1msk japansk soja
kryddpeppar
salt & peppar
Hacka löken och stek lök och quornfärs på svag värme i en stekpanna.
Tillsätt grädde, soja och fond och reducera i pannan.
Låt blandningen svalna lite och blanda sedan ned ägg och parmesan.
400g quornfärs
2dl grädde
2st ägg
1st stor gul lök
0,5dl riven parmesan
1-2msk svampfond/kalvfond/oxfond
1msk japansk soja
kryddpeppar
salt & peppar
Hacka löken och stek lök och quornfärs på svag värme i en stekpanna.
Tillsätt grädde, soja och fond och reducera i pannan.
Låt blandningen svalna lite och blanda sedan ned ägg och parmesan.
Visningar: 262
Inlagt 2016-10-04 18:32:48






30 min