Receptbeskrivning
Brownie med dadlar och avokado
Ingredienser
för
150 g mörk choklad, 60 %, hackad
10 st dadlar
1 st mogen avocado
3 msk kokosolja
3 st ägg
2 dl mandelmjöl
0.5 dl kakao
1 krm salt
0.5 dl kakao
0.5 dl flytande honnung
1 msk kokosolja
10 st dadlar
1 st mogen avocado
3 msk kokosolja
3 st ägg
2 dl mandelmjöl
0.5 dl kakao
1 krm salt
Avocadofrosting:
2 st mogna avocados 0.5 dl kakao
0.5 dl flytande honnung
1 msk kokosolja
Beskrivning
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält chokladen över ett vattenbad.
Kärna ur dadlarna och avokadon, lägg dem i en matberedare och kör till en smet tillsammans kokosÂoljan.
Lägg i äggen och kör tills det blir blandat.
Tillsätt Âmandelmjöl, kakao och salt och kör lite till.
Häll till sist i den smälta chokladen och kör tills allt är blandat.
Blöt och knöla ihop ett bakplåtspapper som passar en rektangulär form som mäter ca 21 x 29 centimeter.
Veckla ut det och lägg i det i formen.
När man gör så ligger det kvar bättre.
Häll smeten i formen och grädda kakan i ca 30 minuter.
LÃ¥t svalna helt.
Frosting:
Kärna ur avokadofrukterna och mixa dem med resten av ingredienserna. Bred frostingen på kakan och skär den i rutor och servera.
Smält chokladen över ett vattenbad.
Kärna ur dadlarna och avokadon, lägg dem i en matberedare och kör till en smet tillsammans kokosÂoljan.
Lägg i äggen och kör tills det blir blandat.
Tillsätt Âmandelmjöl, kakao och salt och kör lite till.
Häll till sist i den smälta chokladen och kör tills allt är blandat.
Blöt och knöla ihop ett bakplåtspapper som passar en rektangulär form som mäter ca 21 x 29 centimeter.
Veckla ut det och lägg i det i formen.
När man gör så ligger det kvar bättre.
Häll smeten i formen och grädda kakan i ca 30 minuter.
LÃ¥t svalna helt.
Frosting:
Kärna ur avokadofrukterna och mixa dem med resten av ingredienserna. Bred frostingen på kakan och skär den i rutor och servera.
Visningar: 708
Inlagt 2016-10-07 09:46:31






0 min.jpg)