Receptbeskrivning
Mozzarella- och pestopasta
Ingredienser
för
Beskrivning
4 portioner
400 gram pastaskruvar
0,5 st broccolihuvud
0,5 st rödlök(ar), i skivor
1 st vitlöksklyfta(or)
5 msk pesto (se hemmagjort under såser)
250 gram mozzarella
1 msk olivolja
1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
2. Skala och skär rödlök i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöksklyfta(or). Skölj broccolihuvud och dela i små buketter.
3. Fräs lök, tomater och broccoli i olja i en varm panna ca 3-4 minuter. Skär mozzarellaosten i mindre bitar.
4. Slå av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Tillsätt grönsakerna, mozzarellaosten och pesto eller så mycket pesto som du önskar.
5. Blanda runt ordentligt och lägg upp pastan på ett fat.
400 gram pastaskruvar
0,5 st broccolihuvud
0,5 st rödlök(ar), i skivor
1 st vitlöksklyfta(or)
5 msk pesto (se hemmagjort under såser)
250 gram mozzarella
1 msk olivolja
1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
2. Skala och skär rödlök i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöksklyfta(or). Skölj broccolihuvud och dela i små buketter.
3. Fräs lök, tomater och broccoli i olja i en varm panna ca 3-4 minuter. Skär mozzarellaosten i mindre bitar.
4. Slå av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Tillsätt grönsakerna, mozzarellaosten och pesto eller så mycket pesto som du önskar.
5. Blanda runt ordentligt och lägg upp pastan på ett fat.
Visningar: 85
Inlagt 2016-11-02 16:13:42






30 min