Receptbeskrivning

Mozzarella- och pestopasta

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
4 portioner

400 gram pastaskruvar
0,5 st broccolihuvud
0,5 st rödlök(ar), i skivor
1 st vitlöksklyfta(or)
5 msk pesto (se hemmagjort under såser)
250 gram mozzarella
1 msk olivolja

1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
2. Skala och skär rödlök i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöksklyfta(or). Skölj broccolihuvud och dela i små buketter.
3. Fräs lök, tomater och broccoli i olja i en varm panna ca 3-4 minuter. Skär mozzarellaosten i mindre bitar.
4. Slå av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Tillsätt grönsakerna, mozzarellaosten och pesto eller så mycket pesto som du önskar.
5. Blanda runt ordentligt och lägg upp pastan på ett fat.

Visningar: 85
Inlagt 2016-11-02 16:13:42