Receptbeskrivning
Leilas underbara chokladminttryffel
Ingredienser
för
250 g choklad 70%
1.5 dl vispgrädde
2 msk honung
1 msk smör
1 nypa salt
några droppar pepparmyntsolja
florsocker till rullning
1.5 dl vispgrädde
2 msk honung
1 msk smör
1 nypa salt
några droppar pepparmyntsolja
florsocker till rullning
Beskrivning
Ca: 30st
Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.
Koka upp grädde och honung och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och mixa.
Smaksätt med pepparmyntsolja efter smak, tillsätt flingsalt och mixa.
Häll över chokladen i en plastlåda med lock och låt den stelna i kyl, cirka 4 timmar.
Rulla chokladen till kulor (tryfflar) och rulla dem i florsocker.
Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.
Koka upp grädde och honung och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och mixa.
Smaksätt med pepparmyntsolja efter smak, tillsätt flingsalt och mixa.
Häll över chokladen i en plastlåda med lock och låt den stelna i kyl, cirka 4 timmar.
Rulla chokladen till kulor (tryfflar) och rulla dem i florsocker.
Visningar: 366
Inlagt 2016-12-14 12:06:25






25 min