Receptbeskrivning

Ernst fräscha julsalat med päron

Ingredienser för
Sallad
2 frp ruccola
1 dl hasselnötter rostade
2 st päron
1 st granatäpple
västerbottenost
Vinägrett
1 st apelsin pressad
1 msk balsamvinäger vit
1 dl rapsolja kallpressad
2 msk flytande honung
salt och peppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Vinägrett
Vispa ihop alla ingredienser, smaka av med salt och peppar.

Sallad
Rosta nötterna och gnid av skalen i en handduk.
Skär päronen i stora bitar.
Bryt sönder Västerbottensosten i bitar.
Blanda allting med ruccolasalladen.
Skär itu granatäpplet och pilla ur de röda kärnorna. Lägg kärnorna på toppen av salladen.

Visningar: 1025
Inlagt 2016-12-31 15:07:49