Receptbeskrivning
			
			
			
			Tomatsoppa med kyckling
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1400 g finkrossade tomater 
4 st kycklingfile
8 st champinjoner
2 dl kokosmjölk
1 st gul lök
2 msk tomatpure
2 msk hackad chili
4 st vitlöksklyftor
2 tsk himalaka salt
2 krm cayenepeppar
1 krm peppermix
1 frp fryst persilja
						
					4 st kycklingfile
8 st champinjoner
2 dl kokosmjölk
1 st gul lök
2 msk tomatpure
2 msk hackad chili
4 st vitlöksklyftor
2 tsk himalaka salt
2 krm cayenepeppar
1 krm peppermix
1 frp fryst persilja
Beskrivning
					
						1. Skala och hacka löken fint
2. Skiva champinjonerna tunt
3. Bryn löken och champinjonerna i kokosolja i en stor kastrull
4. Häll på de finkrossade tomaterna och kokosmjölken och rör om
5. Tillsätt tomatpuré, hackad chili och pressa ner vitlöksklyftorna och rör om lite till
6. Smaksätt med himalayasalt, torkad libbsticka, cayennepeppar och pepparmix, rör ihop
7. Strimla kycklingfilén i och tillsätt denna i soppan
8. Låt koka samman i ca 10 minuter tills kycklingen är klar
9. Servera soppan med lite hackad persilja
										2. Skiva champinjonerna tunt
3. Bryn löken och champinjonerna i kokosolja i en stor kastrull
4. Häll på de finkrossade tomaterna och kokosmjölken och rör om
5. Tillsätt tomatpuré, hackad chili och pressa ner vitlöksklyftorna och rör om lite till
6. Smaksätt med himalayasalt, torkad libbsticka, cayennepeppar och pepparmix, rör ihop
7. Strimla kycklingfilén i och tillsätt denna i soppan
8. Låt koka samman i ca 10 minuter tills kycklingen är klar
9. Servera soppan med lite hackad persilja
Visningar: 594
Inlagt 2017-01-16 21:55:37
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min