Receptbeskrivning
Tomatsoppa med risoni och salami
Kent Andersson via Ica.se
Ingredienser
för
6 minibaguetter
2 risoni
2 tomater
1 tomatsoppa
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
1 färskost
100 salami
65 g ruccola
2 risoni
2 tomater
1 tomatsoppa
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
1 färskost
100 salami
65 g ruccola
Beskrivning
Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen. Koka risoni enligt förpackningens anvisning. Skär tomaterna i tärningar. Koka upp tomatsoppan med mjölk, vatten och buljongtärningar eller fond. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan, men spara lite till garnering. Bred baguetterna med färskosten, lägg på salami och rucola. Lägg resten av tomat- och risoniblandningen i soppan och servera med salamibaguette. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på soppan och salamin. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. Byt ut risonin mot kokt ris.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. Byt ut risonin mot kokt ris.
Visningar: 586
Inlagt 2017-01-27 17:28:17

