Receptbeskrivning

kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser för
400 g fläskfilé
2 dl crème fraîche
1.5 msk kantarell fond
50 g kantareller
10 st körsbärstomater
1 msk färsk timjan


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Tillagning
1.Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.
5.Rör om och låt småkoka i några minuter.
6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.

Visningar: 341
Inlagt 2017-01-27 17:28:56