Receptbeskrivning
Torsk med parmesansås
Ingredienser
för
600 g torskfilé
100 g parmesanost
2 dl crème fraiche
2 msk vispgrädde
1 st vitlöksklyfta
0.25 st citron
0.5 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk basilika
100 g parmesanost
2 dl crème fraiche
2 msk vispgrädde
1 st vitlöksklyfta
0.25 st citron
0.5 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk basilika
Beskrivning
Sätt ugnen på 200°C. Lägg fisken i en ugnssäker form.
Finriv parmesanen, blanda ihop med crème fraichen och grädden i en bunke.
Pressa i vitlöksklyftan och häll i citronsaften.
Tillsätt saltet, svartpepparn och basilikan.
Bred ostblandningen ovanpå fiskfiléerna.
Grädda i mitten av ugnen ca 12 min.
Finriv parmesanen, blanda ihop med crème fraichen och grädden i en bunke.
Pressa i vitlöksklyftan och häll i citronsaften.
Tillsätt saltet, svartpepparn och basilikan.
Bred ostblandningen ovanpå fiskfiléerna.
Grädda i mitten av ugnen ca 12 min.
Visningar: 329
Inlagt 2017-04-01 20:40:29

