Receptbeskrivning
Madames fiskrätt
Ingredienser
för
600 g torskfilé eller annan vit fisk
1 tsk salt
0.5 krm svartpeppar
2 msk smör
0.5 dl persilja hackad
0.5 dl ströbröd
1 st vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
2 msk vitt vin torrt
1 tsk salt
0.5 krm svartpeppar
2 msk smör
0.5 dl persilja hackad
0.5 dl ströbröd
1 st vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
2 msk vitt vin torrt
Beskrivning
1. Tina fisken.
2. Sätt ugnen på 225 grader.
3. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat.
4. Salta och peppra.
5. Blanda smör och vitlök och pensla blandningen på fisken.
6. Strö över persiljan och ströbrödet.
7. Häll grädde och vin vid sidan av fisken.
8. Stek i ugn i ca 20 min.
Servera med tex pressad
potatis och smörfräst spenat.
2. Sätt ugnen på 225 grader.
3. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat.
4. Salta och peppra.
5. Blanda smör och vitlök och pensla blandningen på fisken.
6. Strö över persiljan och ströbrödet.
7. Häll grädde och vin vid sidan av fisken.
8. Stek i ugn i ca 20 min.
Servera med tex pressad
potatis och smörfräst spenat.
Visningar: 376
Inlagt 2017-04-02 19:22:13

