Receptbeskrivning

Tonfiskpasta bombay

Ingredienser för
2 burk tonfisk i vatten a 185 gr
400 g tagliatelle
1 msk olivolja
1 st purjolök alternativt 1 gul lök
1 st Äpple syrligt
1 tsk curry het
0.5 tsk chilipulver
1 msk fransk senap
4 dl matlagningsgrädde
1 msk vetemjöl
2 dl riven ost
salt och peppar
färsk basilika
körsbärstomater


  20 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka pastan
Strimla purjolöken och stek den lätt I oljan utan att ta färg.
Tärna äpplet, dela tonfisken I mindre bitar och rör ner

Krydda med curry och chilipulver och blanda I senap.
Blanda mjöl och grädde och häll över. Låt puttra 5 min och vänd sedan ner osten
Rör om och smaka av med salt och peppar.

Server med nykokt pasta, basilikablad och körsbärstomater.

Visningar: 312
Inlagt 2017-04-03 21:20:47