Receptbeskrivning
Örtagårdssås
Ingredienser
för
Beskrivning
Örtagårdssås
Varmrökt eller kokt lag till kokta varma TM
grönsaker, till kall skinka, kyckling, rökt
flundra eller böckling m.m. _
DET HÄR BEHÖVS FÖR 4—6: i;
1 paket hackad fryst spenat (175 g) får
3 dl gräddfil + 1/2—1 dl majonnäs fm
ca 1/2 dl finskuren gräslök sk:
1/2—1 dl finhackad dill l
1 pressad vitlöksklyfta Bl
(eller 1 msk farskriven pepparrot) _
2—3 tsk senap &
Ca 1/2 tsk salt y;
1 kryddmått mald svart— eller vitpeppar li?
(1/2 tsk torkad smulad dragon eller SJ
1 mSk farsk) E
(1—2 msk Vinäger)
D _ A
Tma spenaten, låt den kallna och 11111m /
Varmrökt eller kokt lag till kokta varma TM
grönsaker, till kall skinka, kyckling, rökt
flundra eller böckling m.m. _
DET HÄR BEHÖVS FÖR 4—6: i;
1 paket hackad fryst spenat (175 g) får
3 dl gräddfil + 1/2—1 dl majonnäs fm
ca 1/2 dl finskuren gräslök sk:
1/2—1 dl finhackad dill l
1 pressad vitlöksklyfta Bl
(eller 1 msk farskriven pepparrot) _
2—3 tsk senap &
Ca 1/2 tsk salt y;
1 kryddmått mald svart— eller vitpeppar li?
(1/2 tsk torkad smulad dragon eller SJ
1 mSk farsk) E
(1—2 msk Vinäger)
D _ A
Tma spenaten, låt den kallna och 11111m /
Visningar: 213
Inlagt 2017-04-15 16:27:25






30 min