Receptbeskrivning

Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära


Kryddpasta:

100g cashewnötter
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram

Övriga ingredienser:

1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram


Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet.

Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan.

Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min.

Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.

Visningar: 221
Inlagt 2017-04-21 07:24:22