Receptbeskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära
Ingredienser
för
Beskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära
Kryddpasta:
100g cashewnötter
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram
Övriga ingredienser:
1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram
Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet.
Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan.
Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min.
Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.
Kryddpasta:
100g cashewnötter
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram
Övriga ingredienser:
1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram
Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet.
Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan.
Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min.
Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.
Visningar: 221
Inlagt 2017-04-21 07:24:22






30 min