Receptbeskrivning
Kokoskolagrottor đ
Ingredienser
för
Beskrivning
Kokoskolagrottor 24st stora
100g smör
4st Àgg
2dl strösocker
400g kokosflingor
rivet skal frÄn en citron
1 brk dulche de leche (397 g)
flingsalt till garnering
SÀtt ugnen pÄ 175 grader.
SmÀlt smöret i en kastrull.
Rör ihop Àgg och socker i en bunke.
TillsÀtt kokosflingor, rivet citronskal och smör.
Rör ihop till en formbar massa och lÄt stÄ i ca 10 minuter.
Klicka ut smeten pÄ en plÄt med bakplÄtspapper.
Forma till runda kakor och gör ett hÄl i mitten pÄ varje kaka.
Fyll varje grotta med dulche de leche.
GrÀdda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Garnera med flingsalt sÄ fort du tagit ut dem ur ugnen.
LÄt kakorna svalna.
100g smör
4st Àgg
2dl strösocker
400g kokosflingor
rivet skal frÄn en citron
1 brk dulche de leche (397 g)
flingsalt till garnering
SÀtt ugnen pÄ 175 grader.
SmÀlt smöret i en kastrull.
Rör ihop Àgg och socker i en bunke.
TillsÀtt kokosflingor, rivet citronskal och smör.
Rör ihop till en formbar massa och lÄt stÄ i ca 10 minuter.
Klicka ut smeten pÄ en plÄt med bakplÄtspapper.
Forma till runda kakor och gör ett hÄl i mitten pÄ varje kaka.
Fyll varje grotta med dulche de leche.
GrÀdda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Garnera med flingsalt sÄ fort du tagit ut dem ur ugnen.
LÄt kakorna svalna.
Visningar: 267
Inlagt 2017-05-10 13:38:21






30 min