Receptbeskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära
Ingredienser
för
Beskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära Kryddpasta: 100g cashewnötter
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram Övriga ingredienser: 1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min. Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram Övriga ingredienser: 1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min. Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.
Visningar: 351
Inlagt 2017-05-14 14:14:23

