Receptbeskrivning

Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Indisk gryta med qourn, cashew och ingefära Kryddpasta: 100g cashewnötter
2msk rapsolja
2msk ingefära, färsk, riven
1msk garam masala
1tsk spiskummin
2msk honung
1tsk salt
1krm cayennepeppar
1 burk(ar) passerade tomater, ca 400 gram Övriga ingredienser: 1msk olja
600g quornbitar
0,5 burk(ar) kokosmjölk, ca 200 gram Mixa alla ingredienser till kryddpastan till en slät, tjock smet. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 min. Servera med ris, sallad och ev. lite bröd.

Visningar: 308
Inlagt 2017-05-14 14:14:23