Receptbeskrivning
			
			
			
			Chili con carne
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st gul lök 
400 g köttfärs
1 burk kidneybönor
2 st chilifrukter
2 msk tomatpuré
5 dl krossade tomater
						
					400 g köttfärs
1 burk kidneybönor
2 st chilifrukter
2 msk tomatpuré
5 dl krossade tomater
Beskrivning
					
						1. Stek köttfärsen i lite olja, cirka 1 matsked, tills den fått färg rakt igenom. 
2. Strimla löken och chilifrukterna och lägg dem i stekpannan tillsammans med köttfärsen. Krydda med chilipulver, peppar och salt.
3. Tillsätt tomatpurén och hälften av de krossade tomaterna. Tillsätt sen bönorna och resten av de krossade tomaterna. Krydda till sist med persilja efter smak.
					
										2. Strimla löken och chilifrukterna och lägg dem i stekpannan tillsammans med köttfärsen. Krydda med chilipulver, peppar och salt.
3. Tillsätt tomatpurén och hälften av de krossade tomaterna. Tillsätt sen bönorna och resten av de krossade tomaterna. Krydda till sist med persilja efter smak.
Visningar: 608
Inlagt 2012-04-25 15:23:31
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min