Receptbeskrivning
			
			
			
			Kokospanerad skinkschnitzel med mangosås
						Emma Noren via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g skinka eller bogfläsk i tunna skivor 
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk mald ingefära
1 ägg
2 dl kokos
2 msk olja
1 vitlöksklyfta
1 mango
1 msk olja
2 dl vatten
1 msk grönsaksfond
1 dl crème fraiche
0.5 tsk salt
						
					1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk mald ingefära
1 ägg
2 dl kokos
2 msk olja
mangosås
1  gul lök 1 vitlöksklyfta
1 mango
1 msk olja
2 dl vatten
1 msk grönsaksfond
1 dl crème fraiche
0.5 tsk salt
Beskrivning
					
						 Krydda skinka eller bogfläsk med salt, vitpeppar och mald ingefära. Vänd köttet i uppvispat ägg och sedan i riven kokos.  Stek schnitzlarna i olja i en stekpanna, ca 4 minuter på varje sida.  Mangosås: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala, kärna ur och skär mango i små tärningar. Fräs lök och mango i olja i en kastrull.  Tillsätt vatten, grönsaksfond och crème fraiche. Låt såsen koka några minuter. Smaka av med salt och kajennpeppar.  Servera schnitzlarna nystekta med såsen, kokt ris och en sallad gjord på isbergssallad, stjälkselleri och tomater. 					
										Visningar: 382
Inlagt 2017-05-15 19:39:43
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min