Receptbeskrivning

Färskostfylld laxfilé

Ingredienser för
600 g potatis
600 g laxfilé
250 g keso
0.5 burk philadelphiaost
2 tsk rapsolja
1 st zucchini
1 st röd paprika


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Värm ugnen till 225°.
2. Koka potatisen

3. Smörj en ugnssäker form och lägg i laxbiten. Skär några långa snitt nästan ända ner till skinnet.

4. Blanda samman keso, philadelphiaost, salt och peppar. Fyll skårorna med ostblandning och bred resten av blandningen ovanpå.

5. Ansa och skär zucchini och paprika i mindre bitar. Lägg grönsakerna runt om laxen. Stek i ugnen i 20 minuter eller till laxen fått fin färg och har en innertemperatur på 60°.

Visningar: 267
Inlagt 2017-07-02 08:43:26