Receptbeskrivning

Smördegsinbakad portabello

Ingredienser för
2 burk creme fraiche chili & paprika
2 knippe bladpersilja
1 msk smör till stekning
2 frp smördeg på rulle
2 st schalottenlök
4 st portabellosvampar


  35 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
* Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.
* Hacka och stek schalottenlöken i smöret.
* Addera två burkar crème fraiche 'chili & paprika', värm i stekpanna ca 5 min på medelvärme. Vill man ha maträtten mindre stark kan man byta ut en burk mot neutral crème fraiche.
* Hacka bladpersiljan och toppa crème fraiche och lökblandningen.
* Rengör portabellon.
* Klicka i crème fraiche-blandningen i svamparna.
* Ta ut smördegen ur förpackningen och rulla ut, dela på mitten med en kniv e dyl.
* Lägg en svamp på varje del och gör ett knyte av det hela.
* Värm i mitten av ugnen ca 20 min.
* Servera med en stor sallad till, med tex babyspenat, cocktailtomater, avocado och pumpafrön.


Visningar: 298
Inlagt 2017-07-04 08:17:18