Receptbeskrivning
Fusk-cheesecake i glas
Ingredienser
för
4 st digestivekex
4 dl blåbär
200 g cream cheese
2 dl kesella vanilj
0.5 dl florsocker
4 dl blåbär
200 g cream cheese
2 dl kesella vanilj
0.5 dl florsocker
Beskrivning
1. Smula kexen grovt i fyra glas eller skålar.
2. Rör ihop cream cheese och hälften av Kesellan med florsockret. Blanda i bären men spar lite till dekoration.
3. Skeda upp blandningen över kexsmulorna. Toppa med resten av Kesellan och dekorera med blåbären. Servera direkt.
Recept: Liselotte Forslin
Foto: Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix
2. Rör ihop cream cheese och hälften av Kesellan med florsockret. Blanda i bären men spar lite till dekoration.
3. Skeda upp blandningen över kexsmulorna. Toppa med resten av Kesellan och dekorera med blåbären. Servera direkt.
Recept: Liselotte Forslin
Foto: Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix
Visningar: 647
Inlagt 2017-07-06 16:09:31

