Receptbeskrivning
Vit chokladcreme med passion och blåbär
Ingredienser
för
Beskrivning
Ju längre krämen står i kylen desto fastare blir den.
Smält 100 gram vit choklad i vattenbad.
Vispa 3 äggulor med 1 msk socker.
Blanda ner chokladen i äggulorna
tillsammans med finrivet skal av 1 lime.
Vispa 2 dl vispgrädde fluffigt.
Vänd ner grädden i ägg-och choklad-
blandningen, ta lite i taget.
Fördela i 4 glas och ställ i kylen 2 timmar.
Toppa med passionsfrukt och
färska blåbär.
Smält 100 gram vit choklad i vattenbad.
Vispa 3 äggulor med 1 msk socker.
Blanda ner chokladen i äggulorna
tillsammans med finrivet skal av 1 lime.
Vispa 2 dl vispgrädde fluffigt.
Vänd ner grädden i ägg-och choklad-
blandningen, ta lite i taget.
Fördela i 4 glas och ställ i kylen 2 timmar.
Toppa med passionsfrukt och
färska blåbär.
Visningar: 331
Inlagt 2017-08-11 18:04:37






0 min