Receptbeskrivning
Chokladcrunch
Ingredienser
för
Beskrivning
100 g mandel
100 g russin
100 g mörk choklad
1,5 tsk kanel
Riven kokos
Smält chokladen långsamt över
vattenbad.
Hacka mandeln grovt och lägg dom
i en skål tillsammans med russinen.
Blanda i kanelen och häll över
chokladen och blanda ihop allt.
Ta en sked och forma små högar på
ett bakplåtspapper.
Strö över lite riven kokos och ställ
chokladcrunchen svalt så att den
svalnar.
100 g russin
100 g mörk choklad
1,5 tsk kanel
Riven kokos
Smält chokladen långsamt över
vattenbad.
Hacka mandeln grovt och lägg dom
i en skål tillsammans med russinen.
Blanda i kanelen och häll över
chokladen och blanda ihop allt.
Ta en sked och forma små högar på
ett bakplåtspapper.
Strö över lite riven kokos och ställ
chokladcrunchen svalt så att den
svalnar.
Visningar: 526
Inlagt 2017-08-17 18:41:33