Receptbeskrivning
Frittata med grönsaker och fetaost
Ingredienser
för
1 st gul paprika
1 st röd paprika
1 st grön paprika
10 zucchini
8 st champinjoner
1 st vitlöksklyfta(or) hackad
1 msk rapsolja
1 tsk paprikapulver
1 tsk torkade örtkryddor
salt och peppar
8 st ägg
1 dl mjölk
150 g fetaost
4 prt blandad sallad
1 st röd paprika
1 st grön paprika
10 zucchini
8 st champinjoner
1 st vitlöksklyfta(or) hackad
1 msk rapsolja
1 tsk paprikapulver
1 tsk torkade örtkryddor
salt och peppar
8 st ägg
1 dl mjölk
150 g fetaost
4 prt blandad sallad
Beskrivning
1. Hacka paprikan, zucchini och svamp i små bitar. Finhacka vitlöken. Fräs i oljan i ca 5 minuter. Salta och peppra och krydda med paprika och örter. 2. Vispa ihop mjölk och ägg och häll över. Sänk värmen och lägg på ett lock. När äggsmeten börjar stelna smular du i osten och steker under lock på låg värme tills osten smält lite. Strö över örter och servera med en sallad. Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Börje Thuresson
Rekvisita: Klippan Yllefabrik Näringsinnehåll:
Kalorier: 344 kcal
Kolhydrater: 9,5 g
Protein: 25 g
Fett: 22 g
Foto: Börje Thuresson
Rekvisita: Klippan Yllefabrik Näringsinnehåll:
Kalorier: 344 kcal
Kolhydrater: 9,5 g
Protein: 25 g
Fett: 22 g
Visningar: 330
Inlagt 2017-08-19 16:43:13

