Receptbeskrivning
Röd coleslaw
Ingredienser
för
300 g rödkål
1 st äpple(n) grönt
3 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
1 tsk vit balsamvinäger
1 msk senap grovkorning sötstark
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 st äpple(n) grönt
3 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
1 tsk vit balsamvinäger
1 msk senap grovkorning sötstark
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Beskrivning
1. Strimla rödkålen fint. Lägg i en bunke och häll över kokande vatten. Låt stå ett par minuter och häll av vattnet. Kyl kålen en stund.
2. Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd
Näringsinnehåll:
Energi (kcal)
145,5
Protein (g)
1,6
Fett (g)
11,6
Kolhydrater (g)
8,0
2. Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd
Näringsinnehåll:
Energi (kcal)
145,5
Protein (g)
1,6
Fett (g)
11,6
Kolhydrater (g)
8,0
Visningar: 358
Inlagt 2017-08-22 21:01:25

