Receptbeskrivning

Martins hamburgare med Anders dressing

Ingredienser för
600 g nötfärs
100 g blandad sallad
1 paprika
0.5 gurka
2 tomater
1 rödlök
4 brödskivor
salt
peppar
2 dl lätt crème fraiche
3 msk majonnäs
2 msk ketchup
1 vitlöksklyfta, finhackad
salt
peppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i en skål.
2. Forma försiktigt färsen till fyra burgare och lägg dem på grillen. Krydda med salt och peppar och grilla dem i 3–4 minuter på varje sida.
3. Servera burgarna med varma hamburgerbröd eller skivor av annat gott bröd, sallad och skivad paprika, gurka, tomat och rödlök – eller vad du gillar – och en rejäl klick av Anders dressing.

Visningar: 238
Inlagt 2017-11-15 17:09:51