Receptbeskrivning
			
			
			
			Ugnsbakad sej med betor och röd quinoa
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 st sejfilé, (à 150 g) bitar 
1 tsk olivolja
1 tsk salt
800 g blandade betor, t ex polka-
2 dl quinoa, röd
1 st rödlök
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
0.5 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 dl persilja, hackad
1 st citron, rivet skal
						
					1 tsk olivolja
1 tsk salt
800 g blandade betor, t ex polka-
2 dl quinoa, röd
1 st rödlök
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
0.5 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 dl persilja, hackad
1 st citron, rivet skal
Beskrivning
					
						1. Skala och skär betorna i klyftor. Koka dem mjuka i saltat vatten ca 20 min. Sätt ugnen på 150°. Pensla fisken med olja och gnid in den med salt. Lägg den i en ugnssäker form och tillaga mitt i ugnen 12-15 min.2. Skölj quinoan noga i ljummet vatten. Koka den enligt anvisningar på förpackningen.3. Skala och skiva löken tunt.Blanda betor, quinoa, lök, olja, vinäger, salt, peppar och persilja.4. Lägg upp sallad och fisk på tallrikar och riv över citronskal före servering.Ca 430 kcal 8,5 g fett 39 g protein 47 g kolhydrater   					
										Visningar: 558
Inlagt 2017-11-19 16:28:39
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min