Receptbeskrivning

Julskinka sous vide

Ingredienser för
3 kg rimmad färsk julskinka ev lättrökt
2 msk nejlikor
2 msk kryddpeppar
1 msk julmust
----- grilljering -----
1 st äggula(or)
1 msk skånsk senap
1 tsk strösocker
ströbröd


  60 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
1. Mortla kryddorna dessa och tillsätt julmust för att binda ihop det till en röra.
2. Gnid in skinkan med röran.
3. Vakuumförpacka skinkan och kör i SV på 68 grader i 13 timmar.
4. Låt svalna minst 8 timmar i kylskåp.

Grilljering:
Rör ihop äggula, senap och socker och pensla skinkan och strö över ströbröd.
In i ugnen 5-10 min med grillen på tills den fått fin färg!

Visningar: 21477
Inlagt 2017-12-04 07:42:14