Receptbeskrivning
Kaffe- och chilimarinerad fläskytterfilé
Tuija Larsen via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
1.5 kg benfri fläskytterfilé eller fläskfilé marinad
1.5 dl rapsolja 1.5 msk snabbkaffepulver
2 msk finhackad urkärnad chilifrukt (t ex spansk p
3 vitlöksklyftor
1.5 msk tomatpuré
1.5 msk kinesisk soja
1.5 msk sambal oelek
1 tsk rosmarin
1.5 msk flytande honung
1.5 tsk salt
garnering
röda vinbär i klasar Beskrivning
Putsa köttet. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Marinad: Blanda marinaden väl så kaffepulvret löses upp i en bunke. Lägg ner köttet. Låt marinera ca 2 timmar i kylen, blanda runt efter halva tiden. Grilla skivorna 3–4 minuter per sida. Garnering: Garnera gärna med vinbärsklasar. För alla Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Visningar: 318
Inlagt 2018-01-05 17:54:00

