Receptbeskrivning
Smörstekt Gös med vittvinsås och kantareller
Ingredienser
för
Beskrivning
Smörstekt Gös med vittvinsås och kantareller
Ingredienser
4 portioner
Smörstekt gös:
1 kg gösfile (200 gr Gös per person)
25 gr smör
400 gr socker ärtor / person
400 gr kantareller/ person
Salt & Peppar efter smak
Kock:Per Morberg
TV-Program:Vad blir det för mat?
Typ av maträtt:Varmrätt
Tillagningstid:45 min
Gör så här:Smält smöret i stekpanna (medelvärme), och panera fileerna i vete mjöl
Låt smöret smält moussera. Lägg i gösen och stek 4 till 5 minuter på varje sida.
Fräs kantarellerna i smör och ånga upp sockerärtorna hastigt
Ingredienser
4 portioner
Smörstekt gös:
1 kg gösfile (200 gr Gös per person)
25 gr smör
400 gr socker ärtor / person
400 gr kantareller/ person
Salt & Peppar efter smak
Kock:Per Morberg
TV-Program:Vad blir det för mat?
Typ av maträtt:Varmrätt
Tillagningstid:45 min
Gör så här:Smält smöret i stekpanna (medelvärme), och panera fileerna i vete mjöl
Låt smöret smält moussera. Lägg i gösen och stek 4 till 5 minuter på varje sida.
Fräs kantarellerna i smör och ånga upp sockerärtorna hastigt
Visningar: 433
Inlagt 2018-01-05 18:34:02

