Receptbeskrivning
Lchf: mjuk pepparkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
Mjuk pepparkaka perfekt till julbordet eller till fika.
3 agg
2 dl sukrin
1 msk fïberhusk
4 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
150 g smält smör
Pepparkakskrydda
6 krm kanel
2 krm ingefära
2 krm mald kardemumma
2 krm malde nejlikor
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader
Vispa ägg, sukrin och fiberhusk ordentligt
Blanda alla pepparkakskryddor och häll i äggsmeten tillsammans med mandelmjöl och bakpulver. Blanda.
Häll sedan ner det smälta smöret och blanda försiktigt, lite lätt inte vispa.
Smörj en rund form och häll ner smeten.
Grädda mitt i ugnen i 35-40 minuter.
Låt svalna en stund innan servering
3 agg
2 dl sukrin
1 msk fïberhusk
4 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
150 g smält smör
Pepparkakskrydda
6 krm kanel
2 krm ingefära
2 krm mald kardemumma
2 krm malde nejlikor
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader
Vispa ägg, sukrin och fiberhusk ordentligt
Blanda alla pepparkakskryddor och häll i äggsmeten tillsammans med mandelmjöl och bakpulver. Blanda.
Häll sedan ner det smälta smöret och blanda försiktigt, lite lätt inte vispa.
Smörj en rund form och häll ner smeten.
Grädda mitt i ugnen i 35-40 minuter.
Låt svalna en stund innan servering
Visningar: 460
Inlagt 2012-04-29 07:49:58

