Receptbeskrivning
LCHF kladdkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
LCHF kladdkaka
200g smör
200g mörk choklad
2dl grädde
4st ägg
2msk kakao
Smält smöret i en kastrull.
Bryt ned chokladen och rör ned i det varma smöret, tills det smält.
Vispa ägg och grädde till skum.
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöret med ägg-grädden.
Smörj en pajform, gärna med löstagbar kant, och “bröa” med mandelmjöl, kokosflingor eller hackade nötter.
Grädda i 200 grader i 8-10 minuter. Kakan får gärna vara kladdig i mitten.
Låt svalna och servera med grädde och bär
200g smör
200g mörk choklad
2dl grädde
4st ägg
2msk kakao
Smält smöret i en kastrull.
Bryt ned chokladen och rör ned i det varma smöret, tills det smält.
Vispa ägg och grädde till skum.
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöret med ägg-grädden.
Smörj en pajform, gärna med löstagbar kant, och “bröa” med mandelmjöl, kokosflingor eller hackade nötter.
Grädda i 200 grader i 8-10 minuter. Kakan får gärna vara kladdig i mitten.
Låt svalna och servera med grädde och bär
Visningar: 324
Inlagt 2018-03-19 20:17:51






30 min