Receptbeskrivning
Bountybrownies
Ingredienser
för
Beskrivning
Bountybrownies ca 20st
150g choklad (minst 70%)
150g smör
225g ljust muscovadosocker
3st ägg
1/2tsk vaniljpulver
2dl vetemjöl
Smält smör och socker i ett vattenbad.
Tillsätt sockret och rör tills sockret smält något. Tillsätt sedan äggen, ett i taget och rör om väl. Ha sist i vanilj och mjölet.
Blanda försiktigt till en jämn smet.
Klä en form 20x30 med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i cirka 20 minuter.
Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten. LÃ¥t svalna helt.
Bountytäcke:
1 påse kokosflingor
1 liten burk sötad kondenserad mjölk
200g mörk choklad
Blanda kokos med en burk kondenserad mjölk (du behöver inte koka den innan).
Rör till en jämn smet.
Bred försiktigt ut kokossmeten över brownie-botten.
Smält chokladen och bred den över bountytäcket.
Strö lite kokos över.
Låt gärna stå svalt över natten innan den serveras!
Skär i rutor, kakan blir ganska mäktig så små rutor räcker gott och väl!
150g choklad (minst 70%)
150g smör
225g ljust muscovadosocker
3st ägg
1/2tsk vaniljpulver
2dl vetemjöl
Smält smör och socker i ett vattenbad.
Tillsätt sockret och rör tills sockret smält något. Tillsätt sedan äggen, ett i taget och rör om väl. Ha sist i vanilj och mjölet.
Blanda försiktigt till en jämn smet.
Klä en form 20x30 med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i cirka 20 minuter.
Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten. LÃ¥t svalna helt.
Bountytäcke:
1 påse kokosflingor
1 liten burk sötad kondenserad mjölk
200g mörk choklad
Blanda kokos med en burk kondenserad mjölk (du behöver inte koka den innan).
Rör till en jämn smet.
Bred försiktigt ut kokossmeten över brownie-botten.
Smält chokladen och bred den över bountytäcket.
Strö lite kokos över.
Låt gärna stå svalt över natten innan den serveras!
Skär i rutor, kakan blir ganska mäktig så små rutor räcker gott och väl!
Visningar: 144
Inlagt 2018-08-06 18:41:52