Receptbeskrivning

Kyckling Tikka Masala

Ingredienser för
4 ris
1 lök
2 tomater
600 kycklingfilé
2 msk olja
1 burk tikka masala
1 bladspenat
salt och peppar


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i tärningar.
Bryn kycklingen i oljan, tillsätt löken och stek några minuter.
Häll på Tikka Masalasåsen och tomaterna. Sjud i ca 5 minuter.
Vänd ner spenaten och smaksätt med salt och peppar.
Servera kycklinggrytan med ris.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tikka masalasåsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein). I övrigt är rätten fri från gluten (använd ris) och ägg.

Visningar: 347
Inlagt 2012-04-29 23:22:03