Receptbeskrivning

Pasta med kyckling, spenat och feta

Ingredienser för
400 g pasta
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
350 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 fetaost
1 bladspenat


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka vitlök. Skala, halvera och skär rödlök i tunna skivor. Skär kycklingfilé i lillfingerstora strimlor.
Stek kyckling, lök och vitlök i olivolja i ca 5 minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
Blanda detta med pastan, smulad fetaost och färsk bladspenat.

För alla
Gluten- och äggfri, om lämplig pasta används.
Gör laktosfri: använd ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.

Visningar: 350
Inlagt 2012-04-29 23:24:23