Receptbeskrivning
Pasta med kyckling, spenat och feta
Emelie Frantz via Ica.se
Ingredienser
för
400 g pasta
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
350 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 fetaost
1 bladspenat
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
350 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 fetaost
1 bladspenat
Beskrivning
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka vitlök. Skala, halvera och skär rödlök i tunna skivor. Skär kycklingfilé i lillfingerstora strimlor.
Stek kyckling, lök och vitlök i olivolja i ca 5 minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
Blanda detta med pastan, smulad fetaost och färsk bladspenat.
För alla
Gluten- och äggfri, om lämplig pasta används.
Gör laktosfri: använd ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.
Visningar: 712
Inlagt 2012-04-29 21:24:23

