Receptbeskrivning
chili pasta med färsspett
Ingredienser
för
Beskrivning
IngredienserÂ
1 st MorotÂ
1 st Lök, rödÂ
1 bit(ar) PurjolökÂ
1 st ChilipepparÂ
1 msk Margarin flytande 80%Â
2 tsk Curry, 2-3 tskÂ
400 g Nötfärs 10%Â
1 st Lök, gulÂ
1 tsk SpiskumminÂ
1 msk Senap (fransk)Â
1 dl VattenÂ
1 msk OljaÂ
2 dl Fraiche 5%Â
1 msk ChilisÃ¥s tomatÂ
InstruktionerÂ
Koka pastan. Skiva moroten och strimla lök, purjo och chili. Fräs grönsakerna i margarin utan att det fÃ¥r färg. Blanda ner det i den kokta pastan och krydda med curry, salt och peppar. Blanda färs, lök, spiskummin, senap och vatten. Krydda med salt och peppar. Forma till avlÃ¥nga bullar och trä pÃ¥ blötlagda träspett. Pensla dem med olja och grilla. Blanda samman fraiche och chilisÃ¥s, krydda med salt och peppar. Servera spetten med pasta och fraiche.Â
1 st MorotÂ
1 st Lök, rödÂ
1 bit(ar) PurjolökÂ
1 st ChilipepparÂ
1 msk Margarin flytande 80%Â
2 tsk Curry, 2-3 tskÂ
400 g Nötfärs 10%Â
1 st Lök, gulÂ
1 tsk SpiskumminÂ
1 msk Senap (fransk)Â
1 dl VattenÂ
1 msk OljaÂ
2 dl Fraiche 5%Â
1 msk ChilisÃ¥s tomatÂ
InstruktionerÂ
Koka pastan. Skiva moroten och strimla lök, purjo och chili. Fräs grönsakerna i margarin utan att det fÃ¥r färg. Blanda ner det i den kokta pastan och krydda med curry, salt och peppar. Blanda färs, lök, spiskummin, senap och vatten. Krydda med salt och peppar. Forma till avlÃ¥nga bullar och trä pÃ¥ blötlagda träspett. Pensla dem med olja och grilla. Blanda samman fraiche och chilisÃ¥s, krydda med salt och peppar. Servera spetten med pasta och fraiche.Â
Visningar: 122
Inlagt 2018-09-27 08:28:00






0 min