Receptbeskrivning
Kalvfärsbiffar med tapenade och italiensk bönsallad
Ingredienser
för
400 g kalvfärs
2 st ägg
2 msk tapenade
2 msk salvia strimlad färsk
2 st soltorkad tomat hackad
1 msk smör /olja till stekning
salt
peppar
2 msk citron pressad
1 st vitlöksklyfta riven
4 tsk olivolja
230 g svarta bönor
2 bunt rucola näve
200 g körsbärstomater delade
4 msk parmesanost hyvlad
2 st ägg
2 msk tapenade
2 msk salvia strimlad färsk
2 st soltorkad tomat hackad
1 msk smör /olja till stekning
salt
peppar
2 msk citron pressad
1 st vitlöksklyfta riven
4 tsk olivolja
230 g svarta bönor
2 bunt rucola näve
200 g körsbärstomater delade
4 msk parmesanost hyvlad
Beskrivning
Gör så här
Blanda alla ingredienser till färsen och forma 6 små biffar. Stek dem ca 3 min på varje sida.
Bönsallad:
Blanda citron, vitlök och olja i en skål. Vänd ner bönor, rucola och tomater och strö osten över. Smaka av med salt och peppar.
370 kcal/portion
Blanda alla ingredienser till färsen och forma 6 små biffar. Stek dem ca 3 min på varje sida.
Bönsallad:
Blanda citron, vitlök och olja i en skål. Vänd ner bönor, rucola och tomater och strö osten över. Smaka av med salt och peppar.
370 kcal/portion
Visningar: 508
Inlagt 2018-10-09 20:07:39

