Receptbeskrivning

Fylld kalkonschnitzel med citronpotatis

Ingredienser för
1 g gul lök hackad
150 g champinjoner skivade
1 g smör/olja
300 g babyspenat
1 st vitlöksklyfta riven
4 msk parmesanost riven
salt och peppar
4 st kalkonbröstfilé tunna skivor à 150 g
16 st blötlagda träspett
2 tsk rapsolja
600 g färskpotatis skrubbad
1 st citron rivet skal av
2 tsk flingsalt
1 msk olivolja


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Gör så här

Fräs lök och svamp i fettet. Vänd ner spenat och vitlök och låt fräsa tills spenaten slaknat helt. Blanda ner osten och smaka av med salt och peppar. Låt svalna. Lägg ut köttskivorna och fördela spenatblandningen på halva skivorna.

Vik över den andra halvan, kläm ihop kanterna och fäst med spett i båda sidorna. Pensla med olja och grilla över glöd tills köttet är genomstekt. Koka potatisen. Blanda citronskal, salt och olja i en skål och sväng runt potatisen.

430 kcal/portion

Visningar: 478
Inlagt 2018-11-28 16:45:24