Receptbeskrivning
Gyldene Fredens Köttbullar
Ingredienser
för
1 kg blandfärs
5 msk ströbröd
1.5 dl mjölk
1.5 dl grädde
1 st gul lök
1.5 msk salt
1 tsk svartpeppar
5 msk ströbröd
1.5 dl mjölk
1.5 dl grädde
1 st gul lök
1.5 msk salt
1 tsk svartpeppar
Beskrivning
1. hacka löken och stek gyllenbrun i smör. kyl ner
2. mixa grädde, mjölk, ströbröd, salt, peppar och brynt lök tills det ör helt slätt.
3. blanda ihop allt med färsen.
4. stek bollarna i olja, avsluta med smör. dra ner värmen och låt puttra tills de är klara. innetemp på 72 grader.
2. mixa grädde, mjölk, ströbröd, salt, peppar och brynt lök tills det ör helt slätt.
3. blanda ihop allt med färsen.
4. stek bollarna i olja, avsluta med smör. dra ner värmen och låt puttra tills de är klara. innetemp på 72 grader.
Visningar: 1028
Inlagt 2018-12-18 16:27:07

