Receptbeskrivning
Buffalo chicken potato skins
Ingredienser
för
4 st potatisar stora
olivolja
1 dl cheddar
3 dl mozzarella
dl creme cheese
4 dl kyckling riven
1 frp ranchkrydda
1 dl chilisås
olivolja
1 dl cheddar
3 dl mozzarella
dl creme cheese
4 dl kyckling riven
1 frp ranchkrydda
1 dl chilisås
Beskrivning
Sätt ugnen på 200°C.
Nagga potatisen med en gaffel. Lägg på en plåt och sätt in i ugnen i 60 minuter. Låt svalna.
Dela potatisen på mitten längs med långsidan. Skrapa ur potatisen och lägg det i en skål. Pensla skalen med olivolja. Lägg skalen på plåten igen och sätt tillbaka in i ugnen i 15 minuter, vänd på dem efter 10 minuter.
Blanda potatisen med 1,2 dl cheddar, mozzarellan, cream cheese och kyckling. Krydda med ranch kryddan, chilisås och blanda noggrant.
Låt potatisskalen svalna och fyll upp dem med röran. Häll över ca. 2,3 dl cheddar. Sätt tillbaka in i ugnen i 15 minuter.
Nagga potatisen med en gaffel. Lägg på en plåt och sätt in i ugnen i 60 minuter. Låt svalna.
Dela potatisen på mitten längs med långsidan. Skrapa ur potatisen och lägg det i en skål. Pensla skalen med olivolja. Lägg skalen på plåten igen och sätt tillbaka in i ugnen i 15 minuter, vänd på dem efter 10 minuter.
Blanda potatisen med 1,2 dl cheddar, mozzarellan, cream cheese och kyckling. Krydda med ranch kryddan, chilisås och blanda noggrant.
Låt potatisskalen svalna och fyll upp dem med röran. Häll över ca. 2,3 dl cheddar. Sätt tillbaka in i ugnen i 15 minuter.
Visningar: 57
Inlagt 2019-01-12 19:34:31






0 min