Receptbeskrivning
GI- Mexikansk köttfärspanna
Ingredienser
för
Beskrivning
GI Mexikansk köttfärspanna
500g Köttfärs
1st Gul lök
2st Vitlöksklyftor
Rapsolja
1/2st Röd chili
1st Röd paprika
1 burk Krossade tomater
2msk Tomatpuré
1 burk Majskorn
1 burk Bönor
1tsk Paprikapulver
Till servering:
50g Fetaost
Grönsallad
Skala och hacka lök, vitlök.
Dela och kärna ur chilin, hacka fint.
Hacka paprikan fint.
Bryn köttfärs, lök, chili och paprika i oljan.
Rör om hela tiden så att köttfärsen smular sig.
Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, majs och paprikapulver.
Låt småputtra under lock tills den tjocknat, ca 15min.
Rör ner bönorna, krydda med peppar.
Servera meden fräsch sallad och smulad fetaost.
500g Köttfärs
1st Gul lök
2st Vitlöksklyftor
Rapsolja
1/2st Röd chili
1st Röd paprika
1 burk Krossade tomater
2msk Tomatpuré
1 burk Majskorn
1 burk Bönor
1tsk Paprikapulver
Till servering:
50g Fetaost
Grönsallad
Skala och hacka lök, vitlök.
Dela och kärna ur chilin, hacka fint.
Hacka paprikan fint.
Bryn köttfärs, lök, chili och paprika i oljan.
Rör om hela tiden så att köttfärsen smular sig.
Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, majs och paprikapulver.
Låt småputtra under lock tills den tjocknat, ca 15min.
Rör ner bönorna, krydda med peppar.
Servera meden fräsch sallad och smulad fetaost.
Visningar: 227
Inlagt 2019-02-17 17:25:04






30 min