Receptbeskrivning
Spagetti alla puttanesca
Emelie Frantz via Ica.se
Ingredienser
för
400 g spagetti
3 vitlöksklyftor
1 chilifrukt
1 kalamataoliver
1 burk körsbärstomater
6 sardellfiléer
2 msk kapris
2 persilja
2 msk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 chilifrukt
1 kalamataoliver
1 burk körsbärstomater
6 sardellfiléer
2 msk kapris
2 persilja
2 msk olivolja
Beskrivning
Skala och finhacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Grovhacka oliverna.
Fräs vitlök och chili i olja i en kastrull ca 2 minuter. Tillsätt tomater, sardeller, oliver och kapris. Låt sjuda under lock 30 minuter.
Koka spagettin enligt anvisning på förpackningen.
Häll av spagettin och vänd såsen i spagettin. Strö över hackad persilja och servera genast.
För alla
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Visningar: 582
Inlagt 2012-04-29 21:43:45

