Receptbeskrivning
Fiskgratäng med färdig ostsås
Ingredienser
för
300 g svamp skivad
2 st vitlöksklyfta hackad
2 tsk smör/olja
450 g bladspenat fryst, tinad
560 g vit fiskfilé t.ex. torsk eller hoki
3 dl färdig ostsås t ex kelda 4 ostar
servera med:
300 g potatis kokt
2 st vitlöksklyfta hackad
2 tsk smör/olja
450 g bladspenat fryst, tinad
560 g vit fiskfilé t.ex. torsk eller hoki
3 dl färdig ostsås t ex kelda 4 ostar
servera med:
300 g potatis kokt
Beskrivning
Gör så här
Sätt ugnen på 220°. Fräs svampen i fettet tillsammans med vitlöken. Blanda ner spenaten, salta och peppra och häll över allt i en ugnsfast form. Placera fisken ovanpå, salta och häll över ostsåsen. Baka mitt i ugnen ca 20 min.
333 kcal/portion
Sätt ugnen på 220°. Fräs svampen i fettet tillsammans med vitlöken. Blanda ner spenaten, salta och peppra och häll över allt i en ugnsfast form. Placera fisken ovanpå, salta och häll över ostsåsen. Baka mitt i ugnen ca 20 min.
333 kcal/portion
Visningar: 325
Inlagt 2019-03-21 11:18:56

