Receptbeskrivning
Citronstekt laxkotlett med kapris
Ingredienser
för
600 g laxfjärilar benfria
1 st citron rivet skal och saft
2 msk kapris
12 st svarta oliver delade
200 g körsbärstomater i halvor
2 tsk olivolja
2 msk fiskfond
4 msk vatten
2 msk basilikablad strimlade
salt
peppar
400 g potatis kokt
1 st citron rivet skal och saft
2 msk kapris
12 st svarta oliver delade
200 g körsbärstomater i halvor
2 tsk olivolja
2 msk fiskfond
4 msk vatten
2 msk basilikablad strimlade
salt
peppar
400 g potatis kokt
Beskrivning
Gör så här
Häll citronskal och saft i en liten form. Salta och peppra fisken och vänd runt den i formen. Låt stå 5–10 min. Fräs kapris, oliver och tomater i oljan någon min. Lägg ner fisken och stek ca 2 min på varje sida. Häll på fond och vatten och låt puttra ihop. Strö över basilika och servera genast med potatis.
385 kcal/portion
Häll citronskal och saft i en liten form. Salta och peppra fisken och vänd runt den i formen. Låt stå 5–10 min. Fräs kapris, oliver och tomater i oljan någon min. Lägg ner fisken och stek ca 2 min på varje sida. Häll på fond och vatten och låt puttra ihop. Strö över basilika och servera genast med potatis.
385 kcal/portion
Visningar: 299
Inlagt 2019-03-21 14:26:17

